O nama

Tvrtka Crodent d.o.o. osnovana je 1992. god. i od tada smo na usluzi stomatolozima Hrvatske. Stomatološke klinike, poliklinike, fakulteti i ordinacije prepoznale su nas kao pouzdanog partnera jer držimo zastupstva najpoznatijih svjetskih proizvođaća što nam omogućuje da ponudimo najvišu kvalitetnu usluge uz najpovoljniju cijenu.

Od osnutka tvrtke držimo se ove maksime i stalno širimo lepezu novih svjetski priznatih kvalitetnih proizvođača opreme i pribora, istovremeno na taj način širimo i broj stomatologa u Hrvatskoj koji se koriste našim uslugama.

Da je ovaj pristup ispravan dokazuje stalni uzastopni rast prodaje i jačanje naše tvrtke sa zapošljavanjem novog visokoobrazovanog, kvalitetnog osoblja, spemnog da i dalje nastavi tendenciju uzastopnog godišnjeg rasta tvrtke Crodent d.o.o. na Hrvatskom tržištu, na što smo veoma ponosni.

Ovime se zahvaljujemo svim našim dosadašnjim kupcima, stomatolozima koji su prepoznali naše namjere, a nove kupce pozivamo da nam se pridruže i provjere zašto smo povoljniji od konkurencije